Wie zijn wij

Keepersschool ZHZ is opgericht door drie doelmannen van naam. Voor wie ze nog niet kent, stellen wij ze even aan u voor.

Edwin Zoetebier

Begonnen bij FC Volendam – waar hij maarliefst 220 wedstrijden in het eerste elftal keept – beleeft Edwin Zoetebier zijn grootste succes bij Feyenoord, de club waarmee hij in 2002 de UEFA Cup wint. Zijn carrière brengt hem via Sunderland, Feyenoord, Vitesse, Feyenoord, PSV en NAC Breda weer terug op Volendam waar hij sinds een aantal jaar keeperstraining geeft. Zoetebier is een allround keeper die op het allerhoogste niveau heeft geacteerd en zijn ervaring en deskundigheid vol passie en overtuiging overbrengt op de jonge keepers van nu.

Arjan Heerland

Op het veld speelde hij bij in de top van het amateurvoetbal, maar in de zaal komt het talent van Arjan Heerland pas echt tot zijn recht. Jarenlang speelt hij op het hoogste niveau meer dan 350 wedstrijden bij onder andere Bunga Melati, Hoornse Veerhuys, Hovocubo en ZVV Volendam en Heerland schopt het zelfs tot het Nederlands Zaalvoetbalteam waar hij jarenlang een vaste waarde is en meer dan 60 interlands voor speelt. Na zijn carrière ontfermt hij zich over de jeugd en senioren keepers van onder anderen Volendam, Zwaluwen ’30 en EVC. Hier geeft hij zijn kennis door aan de volgende generatie topkeepers.

Theo Zwarthoed

Met clubs als AZ, Excelsior,RKC, De Graafschap en uiteraard FC Volendam op zijn palmares is het voor Theo Zwarthoed tijd voor een nieuwe stap in zijn lange carrière. Met zijn katachtige reflexen en siervolle zweefduiken groeit Zwarthoed uit tot een idool van vele jonge keepers in Volendam en ver daarbuiten. Theo is klaar om met een flinke dosis enthousiasme de jonge keepers alle kneepjes van het keepersvak bij te brengen.